ASSOCIACIÓ

L’associació d’Avicultors de la Raça Flor d’Ametller (ARFA) va ser creada l’estiu del 2008. Adherida a la Federació Espanyola d’Avicultura i Cunicultura (FESACOCUR). El seu objectiu es recuperar la raça i avançar en definir el Patró. Organitza diferents reunions de socis per prendre  decisions i intercanviar informació i animals. ARFA ha participat en diversos certàmens oficials, campionats nacionals, i altres activitats en diversos punts del territori, potenciant sempre la cria a escala col·lectiva per a unificar criteris i garantir-ne la conservació.

ARFA us proposa dinamitzar i augmentar l’activitat dels seus socis; creant grups de treball per a optimitzar les tasques, ja sigui en avançar i concretar temes del patró, com la creació d’un cens o de la pàgina web, organitzar trobades de criadors de manera oberta i formativa, potenciar encara més el vincle entre socis i millorar-ne els serveis.

ARFA treballa per a garantir l’adquisició d’animals de qualitat als socis, assessorar-los, facilitar anelles oficials, així com esperem propostes, idees i una estreta col·laboració i participació entre tots els membres.

 

ARFA, pretén doncs, des de la seva activitat, agrupar aquelles persones, d’una manera molt oberta i propera per a fer un treball dinàmic i fresc, proper i familiar. Una manera de fer de donar i rebre. Fàcil i plena. Assequible per a tot tipus de coneixements i espais, procurant ser el mirall de l’essència de la mateixa Flor d’ametller.

El patrimoni d’ARFA són els seus socis, ja que la conservació de la Flor d’Ametller passa per l’esforç i dedicació de cadascun d’ells en la cria i selecció dels animals.

Actualment som uns setanta associats de Catalunya, Aragó, Andalusia, València, Castella la Mancha, Pais Basc, … Tenim un registre d’unes 180 aus selecionades per cria. Un o dos cops a l’any organitzem trobades de socis per tal d’intercanviar opinions al voltant de la cria i conservació d’aquesta raça.

La junta directiva du a terme reunions trimestrals per tal de seguir treballant el patró de la Flor d’Ametller i tractar l’actualitat de l’associació. La junta directiva actual la componen:

President: Jaume Soler Zurita
Vicepresident: Roger Cubells Vidal
Secretari: Marcel Ticó Feliu
Tresorer: Víctor Fernández Garcia
Vocal: Ignasi Mitjà Serra
Vocal: Alfons Martinell Sempere
Vocal: Pep Ferré Ginovart

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad