XIV Campeonato anual en Caravaca de la Cruz (Murcia) Federación Española de Avicultura, Colombicultura y Cunicultura de Raza (FESACOCUR)

Els dies  21 al 24 de novembre de 2029 es va celebrar el XIV Campeonato anual en Caravaca de la Cruz (Murcia) organitzat per la Federación Española de Avicultura, Colombicultura y Cunicultura de Raza (FESACOCUR) Una representació de la nostra Associació (ARFA) va presentar més de vint Flors d’Ametller i diferents socis van presentar els seus animals  a concurs per difondre la nostra gallina i fomentar la seva cria a altres indrets.

La raça Flor d’Ametller hi ha tingut una presència destacada, amb més de 60 animals inscrits, i 16 criadors, convertint-se en la raça amb més criadors i la segona en nombre d’animals. Obtenint un primer premi en categoria de femelles per ARFA, amb una gallina propietat del nostre soci Guillem Sastre, i també un primer premi en la categoria de mascles pel nostre soci Manel Soler. Moltes felicitats als campions i a tots els participants!

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad